SELECT A SECTOR

Selecteer de site bestemd voor uw beroep

LAMELLENWANDEN

44 beschikbare producten

Lamellenwanden om uw muren van uw handel in te richten

Maak de muurruimte efficiënter dankzij lamellenwanden ! U vindt panelen in diverse kleuren: hout; beton; hoogglans wit ... Ook op smalle plaatsen zoals achter de toonbank, kunt u met een lamellenwand de verkoop stimuleren. Slatewall panelen brengen sfeer in uw interieur, u kunt ze personaliseren met een slogan of een sfeervolle foto, het kan uw ‘brand’ of winkelmerk doen groeien. Accessoires accentueren uw winkelinrichting en worden afgestemd op uw klanten en het product, hiervoor bestaan hangstangen, legborden, armen,..


Sleuvenwanden

Lamellenwanden zijn het onmisbaar meubelstuk die al bijna net zo lang bestaan als de handel bestaat! Dit betekent niet dat de lamellenwand verouderd is, integendeel! Deze maken nog steeds deel uit van de meest verkochte producten.

De evolutie van de sleuvenwanden van gisteren tot vandaag

Initieel was de keuze voor een lamellenwand beperkt: klassiek houtdecor en slechts één mogelijke groefbreedte. Stijl en esthetiek ontwikkelden met de tijd ... ontwerpers bedachten een inrichting die een oplossing moest bieden voor bedrijven die hun wandoppervlakte winstgevender willen maken en daarbij geen ruimte willen verliezen op de vloer. En de lamellenwand vond zijn oorsprong ... nou, destijds noemde het ‘enkelbladige of meerbladige wand’. De functionaliteiten en bruikbaarheid hebben vele handelaars overtuigd. De lamellenwand evolueerde naargelang de modetrends, markttendensen en innovaties ontwikkeld door retailers met de bedoeling om het product aan te passen aan het interieur volgens de gevraagde kleuren, stijlen, afwerkingen en aan de producten dankzij de ruime keuze accessoires.

Met sleuvenwanden verruimt u de flexibiliteit van uw presentaties!

Bij RETIF bieden we een brede keuze muurpanelen, de collectie lamellenwanden is zo ruim omdat we uw idee willen realiseren, het project waarvan u droomt, daarbij willen we voldoen aan uw eisen inzake winstgevendheid en uw wensen inzake esthetiek. Wilt u een witte hoogglans lamellenwand die producten sublimeert zonder ze te verpletteren? Panelen met een groef van 10 cm zijn de oplossing op maat voor een optimale presentatie van producten in blister? Lamellenwanden in betonkleur zijn een trendy oplossing voor een moderne jeanswinkel? Een blauwe lamellenwand die uw logo of motto in de picture zet? Matte lamellenwanden in kleur om het karakter van uw zaak te versterken, creëren een vol kader die uw mannequins of etalage beter doen uitkomen, bovendien kan je het ook gebruiken als winkelmeubilair? Vind je het interessant om lamellenwanden te nemen die alle muren van je winkel bedekken? Wilt u flexibele schappen installeren die u makkelijk kunt herinrichten? Wilt u decoratieve objecten voorstellen, zoekt u hangstangen voor uw jassen, displays voor modeaccessoires of … de ideale display om uw e-sigaretten te beschermen? Er bestaan zo veel accessoires, alles wordt mogelijk ... Vraag een vrijblijvende offerte en kies uw groefbreedte, kleur, afwerking en uw accessoires. Dit is nu éénmaal de ideale oplossing zowel voor basic als voor stijlvolle commerciële winkelinrichting, waarin u de inrichting wilt verstellen op maat van uw product, bekijk zelf de modulaire opties van deze wanden! Zelfs als u morgen uw aanbod wijzigt, kunt u altijd gebruik maken van uw lamellenwanden!

Breng sfeer met bedrukte sleuvenwanden!

Bij RETIF kunt u een foto, uw logo en uw slogan op de lamellenwand laten drukken, dan bent u zeker van een uniek verkooppunt. Marketing dient om de verkoop te ontwikkelen dankzij imago en positionering. Uw klanten een positieve indruk geven, doet de erkenning voor uw onderneming groeien, de sfeer en communicatie zorgen ervoor dat over uw zaak gesproken wordt, dit trekt meer klanten.

Bekijk de meerwaarde! De brand & merken die uw handelsnaam kenmerken, bieden inspiratie.   

CLOSE
CLOSE